Personal Branding fotografie voor Margit Ceska

Margit vertelt…

“Straal als de zon…..straal! Als wij een andere vrouw zien dan vragen wij ons vaak af, wat doet deze vrouw om er zo mooi uit te zien? Wat is het geheim van deze prachtige vrouw? Jij kunt ook deze waanzinnig mooie vrouw zijn. Je bent alleen 1 stap verwijdert van deze schoonheid. De eerste stap is namelijk: zie jezelf als deze mooie, prachtige vrouw. Iedereen is mooi en iedereen is het waard om geliefd te worden, door zichzelf. Maar waarom is dat zo een klus? Waarom zijn wij zelf onze grootste criticus? Waarom kunnen wij tegen onze vriendin duizend keer zeggen: wat ben je mooi! Maar tegen ons zelf zeggen we dagelijks: wat zie je er slecht uit. Nou zijn er gelukkig mensen die zich tot het doel hebben gesteld dat ze jou en mij laten stralen. Mijn fotograaf Raquel Ottens is zo een persoon. Toen ik haar voor het eerst zag op facebook en haar prachtige foto’s, van oh zo prachtige vrouwen zag, toen wist ik het. Dit is mijn droom. Ooit ga ik bij Raquel een fotosessie boeken. Ik wil dat zij mij laat stralen en dat ik door haar lens mag zien dat ik er mag zijn…..dat ik ook een mooie vrouw ben. Raquel fotografeert je niet zomaar. Ze wil je leren kennen. Je mag bij haar echt letterlijk en figuurlijk aankomen…..ze stelt je vragen, laat je over jezelf vertellen en laat jouw ware ik naar boven komen. Ineens voel je het: ik ben mooi, ik mag er zijn. Tijdens haar korte massage van nek en schouders laat ze je voelen hoe belangrijk je bent. Lichaam en geest komen helemaal in balans en halen de echte persoon naar boven. En dan is het tijd om te stralen voor de camera. Die zie je eigenlijk niet echt. Raquel en de camera zijn één en ik zelf voel me alsof ik naar mezelf lach of dat ik naar mezelf kijk, vol trots en liefde. Ik straal….ik mag er zijn….1000%.”

– Margit Ceska –

www.dehormoonqueen.nl

Social hosted video URL is empty.
Foto van de prachtige Margit Ceska, gemaakt voor haar website, de HormoonQueen door Personal Brending fotograaf Raquel Ottens

Margit is een voorbeeld voor andere vrouwen wat je allemaal kan bereiken als je de regie over je eigen lichaam neemt.

Margit Ceska is voor mij een engel. Zij is een ontzettende prachtige en krachtige vrouw en ze leeft haar droom. Toen ik Margit leerde kennen in 2016, voelde zij zelf nog niet altijd deze kracht en schoonheid. Er lag een laag van onzekerheid over haar heen. Ze had een hotel geboekt in Scheveningen en met een koffer vol kleding kwam ze naar mijn studio. Niet voor de fotoreportage maar voor een gesprek en wat doe ik dan aan? Ben ik wel goed genoeg, waren gedachten die toen nog de boventoon voerden. Het gesprek was life changing. Voor ons allebei! Voor Margit werd er een deur geopend of eerder een hele muur afgebroken zodat haar kracht en schoonheid voor haar zichtbaar werden en voor mij kwam er een ontzettend mooie bevestiging dat het coachen mij super natuurlijk af gaat zodat ik helemaal in mijn kracht kon staan. Na deze dag bleven we in contact en ik zag haar groeien een paar maanden geleden zag ik zulke mooie stappen en voelde dat het haar tijd was om nu ook zichzelf en haar bedrijf meer zichtbaarder te gaan maken. Tijd om haar missie de wereld in te brengen. Margit won toen ook nog eens de hele fotoshoot bij mij! Hoe mooi is dat. Want het “ontvangen” was een thema wat aan de beurt was.  Ze heeft het volledig omarmd en we zijn samen gaan creëren!

Margit inspireert vrouwen met De Hormoon Queen om de regie weer terug te nemen over je eigen lichaam.

Margit Ceska is een prachtige vrouw, haar uitstraling is fenomenaal en haar kennis is enorm. Ik voel me zo bevoorrecht dat ik een schakel mocht zijn in haar zichtbaarheid zodat zij ontzettend veel vrouwen mag helpen weer de regie over hun lichaam te nemen.

De fotoshoot-dag was geweldig! We waren een ontzettend goed team, samen met Marjolein van Luijken als visagiste hebben we ontzettend veel plezier gemaakt. Vanuit deze relaxte sfeer was een geweldige ambiance gecreëerd en ontdekte Margit dat het echt haar plek is om te shinen! Dit zie je nu ook terug in de filmpjes die ze zelf maakt. Margit is bedenker en eigenaresse van De Hormoon Queen. Waarin zij al haar kennis deelt over gezonde voeding en hoe je hormonen werken. Zij wil vrouwen er bewust van maken, dat als je weet hoe je lichaam werkt je nog meer uit jezelf kan halen. Hoe wordt je huid stralender, hoe blijf je energiek, gezond en hoe voel je je intens gelukkig. Alles draait om het liefdevol zorgen voor jezelf

maar hoe doe je dat dan? Zij deelt veel informatie in haar filmpjes/blogs en ze organiseert workshops waarbij ze ook de vrouwen wil verbinden met elkaar. Want wij vrouwen mogen veel meer met elkaar gaan samen werken zodat we elkaar kunnen Up Liften!

Binnenkort gaan we nog een keer creëren samen want Margit groeit zo ontzettend snel dat haar foto’s al weer een hele andere energie gaan uitstralen. Ik heb er nu al zin in, want wat is er allemaal nog meer mogelijk voor deze vrouw, ik weet het al en nu mag zij weer vol overgave in deze nieuwe ruimte gaan stappen, Love It!

Ja! Ik ga nu ook knallen met mijn zichtbaarheid!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Liefs, Raquel

[contact-form-7 id=”1715″ title=”Contact_RO_pop-up”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2523″ title=”contact_algemeen”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2528″ title=”contact_contact”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2532″ title=”contact_personalbranding”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2534″ title=”contact_boudoir”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2541″ title=”contact_empowermentcoaching”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2884″ title=”contact_FotoCoaching”]

super krachtige portret foto van Alette de Jong gemaakt door empowerment fotograaf Raquel OttensLisa Portengen gefotografeerd door de personal branding fotograaf Raquel Ottens in Amsterdam