Personal Branding fotografie voor Margriet Spijksma

Margriet vertelt…

” Onze 1e fotoshoot is alweer een tijd geleden. Ik weet nog dat ik had besloten, nu eens niet wat niet iedereen heeft. Normaal kijk je toch als collega’s naar elkaar, werkt het voor jou, dan zal het vast ook wel voor mij werken. Alleen werkt dat eigenlijk niet voor mij. Ik doe alles op mijn EigenWijze. En zo luisterde ik naar mijn onderbuik gevoel toen ik begon te zoeken online. Ons 1e contact was via de telefoon en Raquel belde mij meteen terug.  Ik voelde meteen dat het klopte.  Zoals veel mensen die mij kennen via mijn spel Level 7, trainingen, events of die mijn boek F*cking Fantastic, weten dat ik niet anders meer kan dan naar dit onderbuik gevoel te luisteren. Raquel ziet en voelt mij perfect aan zodat ik helemaal achterover kan leunen, ik voelde mij tijdens de fotoshoot dan ook net een Prinses. Inmiddels zijn we al een paar shoots verder en binnenkort komt een volgende eraan waar ik al weer ontzettend veel zin in heb, ik blijf mijzelf continue verdiepen en groeien. Raquel inspireert mij naast alle andere stappen die ik al neem ook in the next level. Zij ziet het en ik voel mij echt ontzettend dankbaar met mensen om mij heen die er zo voor je zijn en waarin we zo er ook zo voor elkaar kunnen zijn.

– Margriet Spijksma –

www.margrietspijksma.nl

margriet spijksma gefotografeerd tijdens een personal branding shoot in 2018 met raquel ottens

Margriet is een inspirator.
Zij begrijpt het gewoon!

Toen ik Margriet voor het eerst zag tijdens een skype sessie voelde ik meteen een sprankelende energie. Terwijl ik naar haar verhaal luisterde wist ik het meteen, wij zitten helemaal op 1 lijn en gaan samen werken. Als je mij al iets beter kent dan weet je dat ik alleen samen werk met mensen die al krachtig in het leven staan en zichzelf vanuit overvloed blijven verdiepen. Het kan heel goed zijn dat mensen dit zelf nog niet heel sterk beleven, maar als ik het zie en voel dan kan ik niet wachten om het jou te spiegelen. Margriet wist het wel! Zij was alleen al door the next level gegaan en zocht een geschikte fotograaf om beelden voor haar nieuwe branding te creëren. Alles zou plaats vinden in haar “home town” en zo ging ik een paar weken later met Allette de Jong (1 van mijn vaste visagisten) en met Jasmijn Vonsée (de videograaf) Naar Leeuwarden. De rechterhand van Margriet (Renate) had prachtige lokaties uitgezocht en het was een feest om onze krachten te bundelen en samen geweldige beelden te creëren. Inmiddels heb ik Margriet al vaker gefotografeerd en zoals mijn ideale klanten blijf ik mijzelf ook continu ontwikkelen. Mijn coaching is alweer een paar levels verder en zo hebben Margriet en ik laats tijd vrij gemaakt om samen te ontdekken wat er mag ontstaan, in het proces waar Margriet al weer volop in beweegt, voelden we tijdens ons gesprek allebei weer zoveel energie ontstaan. Het is echt tijd voor een veel grotere stap. Hou Margriet dan ook goed in de gaten want het breekt nu nog meer open en het is geweldig om daar een schakel in te mogen zijn. We gaan de fotoshoot ook helemaal anders aanpakken zodat dit nog meer een ondersteuning is in alles wat al in beweging is gezet. Ik kan ook niet wachten wat er nu weer mag ontstaan.

‘Let’s jump into your new life!’

-Margriet-

De fotoshoot is onderdeel van “The Next level” in het prachtige bedrijf & leven van Margriet

Ja, ik wil nu ook gezien worden

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Liefs, Raquel

[contact-form-7 id=”1715″ title=”Contact_RO_pop-up”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2523″ title=”contact_algemeen”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2528″ title=”contact_contact”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2532″ title=”contact_personalbranding”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2534″ title=”contact_boudoir”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2541″ title=”contact_empowermentcoaching”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2884″ title=”contact_FotoCoaching”]

foto van raquel Ottens die een blog aan het schrijven is in de ochtend achter haar laptop voor ikziemij