Personal Branding fotografie voor Divera van der Elst

Divera vertelt…

” De 1e twee momenten dat ik met Raquel zou afspreken waren behoorlijk confronterend. Raquel werkt alleen met vrouwen waarbij zij echt een gevoel heeft dat dit het moment is voor de meeste transformatie in haar zichtbaarheid. En mijn zichtbaarheid was totaal niet aanwezig, want tot twee keer toe stond ik gewoon voor een dichte deur. Raquel was er niet. 2 keer over gebeurde dit. Zij snapte er niets van en ik ook niet destijds. Op een gegeven moment viel het kwartje. Dit moest zo zijn en gaf mij al veel inzichten. We spraken elkaar uiteindelijk en het was ontzettend bijzonder. Ook Raquel gaf mij terug dat zij meteen een diepe connectie voelde en we wisten allebei dat ondanks onze start die wellicht vanuit de ogen van de maatschappij niet ‘goed’ was, we het vanuit een diepere laag konden zien en allebei voelden, wat verteld dit ons. Uiteindelijk heeft het een paar maanden, misschien wel een jaar geduurd voordat ik weer contact opnam met Raquel, zij zat midden in een verhuizing en zei. We kunnen de shoot nu doen maar je kan ook even wachten en in mijn nieuwe studio komen. Ik werd enthousiast van haar laatste aanbod en zo liep ik een aantal weken later haar nieuwe huis en tevens studio in Gouda binnen. De shoot was in 1 woord magisch en ik voelde aan alles dat dit precies het juiste moment was. Ik kon helemaal mijzelf zijn. Alle verschillende aspecten waaronder de ‘heerlijk enthousiaste en gekke Divera” werden gefotografeerd.

foto van divera van de elst de coach voor startende coaches gefotografeerd ddor empowerment, coach en personal branding fotograaf raquel ottens

Ik ben de coach voor startende ondernemers en ik sta ervoor dat mensen vanuit authenticiteit ondernemen, connecten met een diep verlangen en moeiteloos succesvol zijn. Tijdens de shoot bij Raquel ervoer ik hoe geweldig het is wat ik doe en kreeg ik volop inspiratie voor mijn eigen zichtbaarheid. Vanaf dat moment ben ik mijzelf nog meer gaan laten zien online, zijn er tal van nieuwe ideeën ontstaan.

– Divera van der Elst –

www.divera.nl

foto van divera van de elst de coach voor startende coaches gefotografeerd ddor empowerment, coach en personal branding fotograaf raquel ottens

Divera heeft zo’n heerlijke dosis humor en tegelijkertijd zoveel kennis. Het is een geweldige vrouw om mee samen te werken en ik vind het zo gaaf dat zij op een magische manier startende ondernemers een bloeiende praktijk laat ontstaan.

Wat een magische vrouw is Divera. Ik sprak haar en had zo veel zin om haar te gaan ontmoeten en wat gebeurde er…. Ze belde toen ik een paar km van mijn studio was dat ze voor de deur stond. Hadden we vandaag afgesproken? Het was totaal uit mijn geheugen gewist en niet stond in mijn agenda. Hoe was dit mogelijk? Ik schaamde mij diep, begreep er niets van. Divera, stelde mij gerust. Geen probleem we spreken opnieuw af. en ja… je hebt het al gelezen. Dit gebeurde nog een keer. Nu kreeg ik helemaal kortsluiting. Voor ons allebei was dit een mega test en wist ik ook, deze vrouw is in mijn leven gekomen om iets in mij zichtbaar te maken. En dat is niet…Je moet je afspraken beter plannen. Dat is iets aan de oppervlakte. Het gaat over, volledig achterover leunen in dat wat mag ontstaan. The good, the bad and the ugly. In alles zitten verborgen schatten en dat is precies wat Divera ook doet voor haar klanten.
Zo ben ik al voordat ik iemand zie ingetuned op de energie en gebeurd er al van alles. Niet voor niets komen bij mij enkel de voorlopers. De krachtige coaches of inspirators die al zo ver zijn in het inspireren van anderen. Het is zo bijzonder om steeds meer geweldige mensen te ZIEN. En zo ook uiteindelijk Divera.

‘Nooit vergeten, de wereld wacht op jou om te schitteren’

-Divera-

Yess! We gingen elkaar nu echt ontmoeten

Vers in mijn nieuwe huis en studio was uiteindelijk de fotoshoot voor Divera. Normaal ga ik vaak eruit voor een Personal Branding maar ik bied ook shoots die gewoon in mijn studio kunnen en mijn huis en omgeving Gouda zijn daar ook ontzettend geschikt voor! We begonnen super relax en het was alsof we elkaar al zo’n tijd echt kenden. Terwijl we zaten te praten pop-ten er allerlei ideeën omhoog en begonnen we met fotograferen, het leek wel een dans zo gemakkelijk en vol plezier gingen we van de ene setting naar de andere. Was dit nou wat we beide eigenlijk mochten ervaren? Een laag dieper in hoe vloeiend alles mag ontstaan? De zwaarte creëren we vaak zelf. Vooral met alle gedachten. Maar zodra er meer ruimte ontstaat tussen wie we werkelijk zijn en onze gedachten ontstaat er steeds meer ruimte voor overgave aan dat wat er NU is en dat is , ja daar heb je het woord weer. Magisch! Dit woord staat voor Divera. Ik voel en zie het in alles. Als je met haar in 1 ruimte bent, via skype/zoom, telefoon, haar berichten ziet online. Je voelt het! Ik vind het ontzettend gaaf dat ik prachtige beelden heb mogen maken die ik nu nog dagelijks voorbij zie komen. Dagelijks zie ik dat deze vrouw zelf het pad voorloopt en vrij maakt voor e startende coaches die zij weer volop inspireert.

Ja, ik wil nu ook gezien worden

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Liefs, Raquel

[contact-form-7 id=”1715″ title=”Contact_RO_pop-up”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2523″ title=”contact_algemeen”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2528″ title=”contact_contact”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2532″ title=”contact_personalbranding”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2534″ title=”contact_boudoir”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2541″ title=”contact_empowermentcoaching”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2884″ title=”contact_FotoCoaching”]

Personal Branding foto van Margriet Spijksma gemaakt voor Raquel Ottens