Personal Branding fotografie voor Alette de Jong

Alette vertelt…

“Omdat ik al geruime tijd samenwerk met Raquel kende ik haar werkwijze en wist ik precies hoe goed zij te werk gaat. Haar enthousiaste en persoonlijke aanpak maakte dat ik geen seconde hoefde na te denken wie ik het best kon vragen om nieuwe foto’s voor mijn website te maken.
Als visagiste werk ik altijd achter de schermen. Om dan opeens voor de lens te staan is wel een stap. Ik vind het bijzonder hoe snel ik me op mijn gemak voel als Raquel foto’s maakt. Dit zorgt ervoor dat ik ontzettend blij ben met het resultaat en met trots naar de foto’s kijk!
Met mijn visagie wil ik mensen zichtbaar maken, het mooiste in mensen naar boven brengen op een subtiele manier. En precies dat is wat Raquel doet met haar foto’s! Ze weet precies wat er nodig is om de zichtbaarheid van iemand te vergroten en weet hier perfect op in te spelen.
Dus Raquel; Dankjewel voor deze prachtige beelden, ik ben er super blij mee!”

– Alette de Jong –

www.alettedejong.nl

Social hosted video URL is empty.
super krachtige portret foto van Alette de Jong gemaakt door empowerment fotograaf Raquel Ottens

Alette de Jong is een professional
in haar vak als visagiste & ook nog eens
een geweldig mooi en oprecht mens!

Als er iemand heel speciaal is in mijn kring van mooie mensen dan is het Alette de Jong wel. Zij is mijn vaste visagiste en haarstylist. Ik weet nog de eerste keer dat ze de make-up kwam doen. Wat voorzichtig kwam ze binnen, haar werk was heel erg goed maar wie Alette was…. Dat was zelfs voor mijn gevoelige antennes nog niet meteen duidelijk. De 2e keer had ik toch nog ergens een onderbuik gevoel om haar weer te vragen en toen ze met haar koffer vol make-up voor de deur stond, kwam er meteen een prachtige vrouw binnen!

Wow, wat is deze vrouw leuk!

Wij zijn er voor gemaakt om samen te werken, een top team! Als het om zichtbaarheid gaat dan weet Alette daar ook alles van en net als voor mij is dit ook een rode draad in haar leven. We werken nu al een tijd samen en ik zie Alette op dit gebied mega stappen zetten en ook in de visagie blijft ze mij positief verrassen. Ik kan ook niet ophouden met zeggen, dat ik haar zo waanzinnig goed vind en voor mijn ideale klanten wil ik dan ook alleen maar het beste!

Alette heeft de gave dat ze de persoon nog meer zichtbaar maakt door haar hele persoonlijkheid en hoe de de make-up vervolgens op subtiele wijze aanbrengt. De vrouwen komen in haar stoel helemaal tot rust en het is de perfecte voorbereiding op de fotoshoot die gaat komen. Ze kan mensen echt een ontzettend goed gevoel mee geven en maakt hun natuurlijke schoonheid zichtbaar van binnen uit.

Alette de Jong staat voor natuurlijke schoonheid van binnen uit

Alette is nu als ondernemende vrouw grote stappen aan het zetten in haar zichtbaarheid en weet natuurlijk als geen ander wat er bij mij allemaal gebeurd. Niet alleen de foto’s maar vooral de keuze die wordt gemaakt om zichtbaar te worden zodat zij als ondernemer nog meer zal groeien en daardoor ontzettend veel vrouwen mag blij maken met haar missie.

Vanaf het eerste moment dat ik Alette voorzichtig binnen zag komen, staat er nu een geweldige krachtige vrouw en dat maakt haar ook precies tot de vrouwen waar ik ontzettend graag mee samenwerk. Juist omdat zij er van houd om zichzelf continu uit te dagen en te blijven ontwikkelen om haar passie en missie groter de wereld in te brengen.

Het was intens bijzonder om Alette te mogen fotograferen, Zij is zo’n mooi mens en ze is vol overgave in deze ruimte voor zichzelf gestapt. Dat noem ik nog eens power!

Ik had Alette de Jong al 1 keer eerder gefotografeerd. Dit was een hele andere shoot. Toen was het de 1e keer en super spannend maar daar zijn er al zoveel deuren open gezet naar haar zichtbaarheid. Een paar maanden later was er ontzettend veel veranderd in haar leven en stond ze nog meer in haar kracht. Een paar weken geleden hadden we het over zichtbaarheid en de Personal Branding fotoshoot. Ik ben zo trots op het effect. Het is een transformatie en ik geniet er zo van om met allemaal prachtige ondernemende vrouwen samen te werken en dan ook nog eens het resultaat te zien ontstaan. Bizar en super cool!
Bij Alette was er ook al zoveel gebeurd en ineens bedachten we ons

dat het nu ook haar moment was voor meer zichtbaarheid met deze fotoreportage. Alette voelde het ook! Ik zag haar al stralen bij de gedachte en dit was een bevestiging dat alles klopte. Al snel hadden we de shoot gepland en het was geweldig mooi weer buiten. Het moodboard dat we hadden gemaakt was ook allemaal buiten fotografie en het waren vooral veel beelden die Alette lekker “nonchalant” mochten neerzetten. Mooie lifestyle beelden die perfect als sfeer konden dienen en ook Alette als persoon zouden weerspiegelen. De shoot ging super! Ze ging er volledig in en ze is al zo mooi maar het was net alsof ze zichzelf de ochtend voor de shoot toestemming had gegeven dat ze zichzelf mocht laten zien. Want ik zag haar nog meer dan ooit tevoren.

Ja! Ik ga nu ook knallen met mijn zichtbaarheid!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Liefs, Raquel

[contact-form-7 id=”1715″ title=”Contact_RO_pop-up”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2523″ title=”contact_algemeen”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2528″ title=”contact_contact”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2532″ title=”contact_personalbranding”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2534″ title=”contact_boudoir”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2541″ title=”contact_empowermentcoaching”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2884″ title=”contact_FotoCoaching”]

Foto van Sylvia Bouwer, gemaakt door zichtbaarheidsexpert en personal branding expert fotografe Raquel Ottenssuper krachtige portret foto van Margit Ceska gemaakt door empowerment fotograaf Raquel Ottens