Personal Branding fotografie voor Sylvia Bouwer

Sylvia vertelt…

“Toen ik Raquel leerde kennen wist ik dat ik heel graag nieuwe foto’s wilde voor mijn website en blogs. En toen ik hoorde over haar kwaliteiten om mensen zichtbaar te maken, moest ik daar natuurlijk meer van weten. Raquel heeft zich goed verdiept in de stijl die ik wilde neerzetten. We spraken elkaar en bekeken het moodboard. Dit moest het gaan worden, alles klopte! Op de fotoshoot dag kreeg ik ook nog eens een vip behandeling om helemaal relax te starten. Een heerlijke rug massage en de woorden van Raquel inspireerden mij helemaal om mijzelf te laten zien. Alles werd uit de kast getrokken voor het “perfecte” plaatje. Ik voelde dat alle aandacht voor mij was en kon daar ontzettend van genieten. Raquel werkt ontzettend snel en weet feilloos de juiste emoties vast te leggen met haar camera. 

Ze is een ware professional en de foto’s zijn in een woord PRACHTIG geworden. Ik ben er zo ontzettend blij mee, nog elke dag als ik er naar kijk of ze gebruik online dan voel ik weer hoe geweldig het is om mijzelf te laten zien. Ik raad Raquel dan ook altijd met veel plezier aan!”

– Sylvia Bouwer –

www.sylviabouwer.nl

Foto van Sylvia Bouwer, gemaakt door zichtbaarheidsexpert en personal branding expert fotografe Raquel Ottens

Sylvia Bouwer is een

geweldige vrouw & ondernemer,

wat was het geweldig om samen te creëren!

Het is al weer een tijd geleden dat ik Sylvia Bouwer voor mijn lens had. We leerden elkaar kennen via Maartje Koper. Samen volgden we een training voor onze onderneming om nog meer in ons bedrijf te gaan staan en de acties die daarvoor nodig zijn te gaan nemen vanuit inspiratie.

In de tijd dat ik Sylvia leerde kennen ontdekte ik al snel een waanzinnige bruisende energie. Wat is deze vrouw een krachtige persoonlijkheid en ik voelde haar grootsheid. Zelf was ze bezig om stappen te gaan maken naar haar volledige zichtbaarheid. Ergens vond ze het toch best spannend om haar “kop” boven het maaiveld uit te steken. Deze heerlijke perfectionist had het daar maar wat moeilijk mee. Al snel trokken we meer naar elkaar toe en ontdekte ik veel van haar kwaliteiten. Sylvia is een vrouw die waanzinnig veel talenten heeft. Haar kennis reikt ontzettend ver. Ik ken maar een paar mensen die zo ontzettend veel opleidingen, cursussen, trainingen of wat dan ook hebben gevolgd om haar kennis uit te breiden.

Sylvia Bouwer is Bezielingsexpert. Het is haar passie om dat wat er diep in jou zit aan talenten omhoog te halen zodat je dit kan gaan toepassen in jouw bedrijf. Zij helpt vrouwen om te gaan starten met een eigen onderneming vanuit haar diepste zielemissie. Zij maakt gebruik van alle kennis die ze heeft opgedaan en dit maakt haar tot een ontzettend goede ondernemers coach. Ook is zij erg bedreven in de numerologie. Ik zelf heb ook een bezieling-sessie bij Sylvia geboekt en ontdekte dat alles waarvoor ik hier ben gewoon al vast staat. Ik had het al ontdekt en door Sylvia ging ik er nog meer in geloven. Ik stapte letterlijk vol overtuiging in die ruimte zodat ik het helemaal kon gaan ow-nen ( is dat een woord ) ik voelde de kracht en WOW, ze vertelde mij dat ik ook een hele goede zakenvrouw was en een leider. En dit was zo fijn om te horen omdat ik zoveel jaren van mijn leven totaal niet in deze eigenschappen ging staan, ik ging ze eerder ver uit de weg.

Sylvia helpt startende vrouwelijke dienstverleners hoe ze vanuit bezieling kunnen ondernemen en zo een bedrijf krijgen dat bij ze past, zodat ze in overvloed en vrijheid kunnen leven.

Door ons contact leerde Sylvia ook mijn kwaliteiten goed kennen en op een dag vroeg ze mij: “Raquel, wil je mij zichtbaar maken! Ik heb een ontzettend gaaf idee voor de foto’s en ik wil er ontzettend veel zodat ik mijzelf kan gaan laten zien.” Natuurlijk kan dat, super leuk 🙂 Want Sylvia is mijn ideale klant. Zij is super gepassioneerd, zij houd ervan om zichzelf te ontwikkelen, zij is super krachtig, een ontzetten mooi en oprecht mens die ook mij inspireert en ze heeft een Missie een passie, iets dat zij groots de wereld in brengt. Met deze vrouwen werk ik ontzettend graag omdat ik dan helemaal in mijn element ben en omdat ik weet dat deze chemie waanzinnig krachtig is. Altijd zijn de foto’s geweldig en niet alleen dat, het grote doel van mij om echt impact te hebben gebeurd keer op keer.

Het fotograferen van Sylvia was één groot feest! Zichtbaarheid is zo’n mooi thema en tijdens de fotoshoot knalde de stralende kracht van Sylvia rechtstreeks door naar mijn hart en mijn camera.

Tijdens het fotograferen ontdekte ik nog veel meer over Sylvia. Hier kan ik altijd zo intens van genieten. Ik zie haar schoonheid, haar kracht, haar passie en voel haar grootsheid. Voordat de shoot is heb ik altijd een soort ritueel en zet ik een intentie voor deze dag. Hoe voel ik mij, hoe voelt Sylvia zich en wat mag er ontstaan, welke ruimte mag gecreëerd worden. Voor Sylvia was de focus onder andere gericht op het totaal genieten van Jezelf zijn, alles verwachtingen loslaten en helemaal gaan staan in wie jij bent en wie jij wil gaan laten zien. Ze deed het geweldig en liet mij precies de vrouw zien die zij ook wilde zien. De foto’s zijn heel natuurlijk in lichte pastel tinten. Het staat voor de zachte betrouwbare liefdevolle vrouw die ze is en het plezier spat er van af, want ook dat is Sylvia. Juist doordat zij haar droom leeft en dit is ook precies wat haar klanten willen.

Ik heb ontzettend genoten van deze dag en ik weet zeker dat ik over een tijd weer een belletje krijg van deze kanjer, ze is inmiddels al weer zo gegroeid en het wordt dan al weer hoog tijd voor nog meer nieuwe beelden en vooral een nieuwe ruimte voor nog meer zichtbaarheid. We blijven groeien want dat is een onderdeel van echt leven!

Ja! Ik ga nu ook knallen met mijn zichtbaarheid!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Liefs, Raquel

[contact-form-7 id=”1715″ title=”Contact_RO_pop-up”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2523″ title=”contact_algemeen”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2528″ title=”contact_contact”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2532″ title=”contact_personalbranding”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2534″ title=”contact_boudoir”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2541″ title=”contact_empowermentcoaching”]

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
Vul hieronder alvast  je gegevens in zodat we elkaar kunnen gaan zien.

xxx Raquel

[contact-form-7 id=”2884″ title=”contact_FotoCoaching”]

foto van branding en empowerment fotografe Raquel Ottenssuper krachtige portret foto van Alette de Jong gemaakt door empowerment fotograaf Raquel Ottens